Puteți solicita înainte de rezervare un tur cu balonul cu aer cald. Prindeți priveliștea când soarele coboară în spatele munților.events@atrium-hotel.ro.
Libertatea nestăpânită de a merge în munții și pădurile din Transilvania este ceea ce ne face să cânte inimile și bicicletele noastre să se sufle, și ne-ar plăcea să vă invităm să veniți cu noi. Am menționat că și Transilvania are mâncare delicioasă, vampiri în libertate și beri reci după o zi grea de plimbare?
www.enduroescapetours.com
Tură în pădurea Ghelinței 300 RON (2 persoane)
– durata 1 oră În funcție de nevoile dumneavoastră, vă putem oferi și o excursie de câteva ore în pădurea Ghelinței
Punctul de belvedere Ghelința 600 RON (2 persoane)
– durata 2h
Tură spre Varful Lacauti 1200 RON (2 persoane)
– durată 5-6h, include un picnic
Doriți să aveți parte de experiențe de neuitat? Închiriați una dintre bicicletele noastre și călătoriți prin zona sau prin pădure. events@atrium-hotel.ro.
Îți dorești un eveniment memorabil și gustos? Alege tu ingredientele, iar cu îndrumarea bucătarului șef puteți să pregătiți chiar voi preparatele gustoase. Puteți solicita înainte de rezervare. Oferta este valabilă numai pentru reservări de grup.events@atrium-hotel.ro.
Muzeul „Haszmann Pál” din Cernat este amenajat în conacul familiei Damokos, construit în stil neoclasicist. Pe cele două hectare din preajma conacului sunt amplasate exponate din patrimoniul construit al Secuimii: case și porți secuiești, moară de apă, precum și monumente funerare secuiești cioplite din lemn și piatră. Expoziția de unelte și mașini agricole în aer liber stârnește curiozitatea vizitatorilor, fiind unicat în Transilvania. Printre numeroasele colecții, le amintim pe cele mai prețioase: colecția de industria fontei și colecția instrumentelor de redare și transmisie a sunetului. Cea din urmă a luat naștere sub denumirea de Istoria radiofoniei din Treiscaune.
Dacă doresc, vizitatorii se pot delecta cu programele de radiodifuziune prin intermediul radioului din perioada interbelică, patefonului sau gramofonului.events@atrium-hotel.ro.
Lacul Sfânta Ana
Lacul vulcanic Sfânta Ana s-a format în masivul Ciomatu și reprezintă una dintre bijuteriile naturii din România, o adevărată plăcere estetică pentru cei îndrăgostiți de natură. Peisajul unic este înconjurat de fagi, pini și se completează cu o altă minune a naturii: Tinovul Mohoș, aflat tot într-un crater vulcanic, denumit și “Lacul cu mușchi”. Acesta poate fi vizitat doar cu un ghid turistic, iar spațiul oferă și lacuri, picături de mare, care nu au fost acoperite de turbă. Priveliștea este de neegalat. Începând din anul 2018, având la baza considerente ce țin de protejarea naturii, înotul a fost interzis. Urșii sunt vizitatori fideli din zonă, iar cei curajoși se pot împrieteni cu aceștia, bineînțeles, cu ajutorul unui expert.events@atrium-hotel.ro.
Construcția castelului Kálnoky a fost începută de către Kálnoky István în anul 1648. Fiul lui a efectuat câteva modificări la clădire, iar mai târziu a adăugat elementele decorative. Această lucrare a fost realizată de iobagi, fapt cunoscut la aceea vreme în Ardeal.Construcția restaurată și-a deschis porțile în luna aprilie 2017 și așteaptă turiștii care doresc să vizualizeze aspectele și stilul de viața domnească transilvăneană. Dacă doresc, vizitatorii se pot delecta cu programele de radiodifuziune prin intermediul radioului din perioada interbelică, patefonului sau gramofonului.events@atrium-hotel.ro.
Faceți cunoștință cu specificitatea tehnicilor de vânătoare din Ținutul Secuiesc, lumea sălbatică din curbura carpatică în cadrul unei expoziții autentice. Aceasta dispune de 300 de trofee, peste 100 de obiecte și echipamente de vânătoare, o lume virtuală a vânătorii și o atracție unică în lume: bârlogul ursului în mărime naturală.events@atrium-hotel.ro.